Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges
imatges
imatges

El ninot de neu

La cançó popular El ninot de neu és el fil conductor i el títol d’un nou llibre editat per Barcanova dins de la seua col·lecció El Petit Univers (fins a 3 anys).


Una proposta tendra de lectura i joc, escrita amb lletra majúscula i manuscrita, idònia per ser contada i cantada en veu alta per mestres i pares, aprofitant així la música per acostar els infants a la festa nadalenca.


Les il·lustracions de l’aragonesa Blanca Bk, fetes amb aquarel·les i llapis de colors vius, complementen amb suavitat i delicadesa el text, aportant melodia, plasticitat i dinamisme a tot el projecte.


S'ha de destacar un bon disseny de personatges, amables i de caire oníric, que poden servir com a font d’inspiració per treballar el llibre al Nadal a l’escola i a casa.


En resum, un llibre bonic i senzill que s’afegeix al vast conjunt de llibres amb temàtica nadalenca ja editats, i que, en aquesta ocasió, té com a principal atractiu el dolç treball visual de Blanca Bk, i l’opció del recurs musical com a suport de la lectura.

Matilde Portales Raga Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    Per als més petits
Títol:   El ninot de neu
Autor:   BARCANOVA, Editorial
Il·lustrador:   Blanca Bk
Editorial:   Barcanova
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2016
col·lecció:   El Petit Univers
Pàgines:   14
Isbn:   978-84-489-3877-2
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>