Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges

Cançons per somriure. Per passar-ho bé

A les persones vinculades al món de l’esplai, aquesta proposta els pot recordar les trobades amb animadors infantils tan coneguts com l’autor del llibre, Noè Rivas. És una música que transporta a places i provoca ganes de ballar. El llibre s’afegeix a la col·leció Cantem, que ja té setze cançoners, un gènere conreat a casa nostra i que fàcilment provoca dinàmiques grupals de dansa.


El CD que s’inclou al final del llibre –potser es podria pensar a compaginar-lo amb un codi QR o enllaç per poder descarregar les cançons online– és el que més destaca en l’obra, ja que podem gaudir de l’enregistrament d’unes cançons alegres, festives, amb bona diversitat de ritmes que a l’aula poden funcionar bé en les rutines diàries dels més petits o en els dies festius. En aquest sentit, potser el llibre seria més interessant si estigués adreçat a mestres i inclogués a cada pàgina la partitura, ja que no és una lectura –malgrat la tipografia lligada– que sigui d’interès o de gran recorregut a les aules dels primers lectors.


Les il·lustracions de Montse Ginesta acompanyen les deu cançons del cançoner. En aquest cas, molt fidel a la seva tècnica, la il·lustradora ens presenta dibuixos de formes àgils, dinàmiques i amb tons molt ben triats, que enalteixen l’obra.

Lara Reyes López Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    Primers lectors
Títol:   Cançons per somriure. Per passar-ho bé
Autor:   RIVAS, Noè
Il·lustrador:   Montse Ginesta
Editorial:   Baula
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2016
col·lecció:   Cantem
Pàgines:   40
Isbn:   978-84-479-3281-8
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>