Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges

Mima, Robot i el Llibre màgic

La Mima és una nena de nou anys que viu a la vora d’un riu amb un robot que la cuida des que ella era un nadó. El dia del seu novè aniversari, rep un regal que l’incita a l’aventura: un diari màgic que només es pot llegir amb unes ulleres especials que cal anar a buscar. Aquest inici ràpidament conduirà cap a la veritable aventura: la recerca de la mare de la Mima.


Estem davant d’una novel·la d’aventures amb espurnes de ciència-ficció que presenta aspectes potencialment interessants, però que es queden a mig camí i generen la impressió d’una història que ja hem llegit altres vegades. Hi ha escenes que són molt previsibles i explicitacions que no caldrien, ja que els lectors tenen, i van construint, la capacitat d’inferència a partir dels fets narrats. Potser amb una mica més de profunditat en els personatges i una trama més sorprenent aconseguiria destacar en la col·lecció editorial en què s’insereix.

Lara Reyes López Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 9 anys
Títol:   Mima, Robot i el Llibre màgic
Autor:   GALÍCIA, Montserrat
Il·lustrador:   Ona Caussa
Editorial:   Baula
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2016
col·lecció:   Ala Delta. Sèrie Blava
Nº:   43
Pàgines:   144
Isbn:   978-84-479-3250-4
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>