Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges
imatges
imatges
imatges

Missió secreta a l'hotel de luxe

Una edició atractiva, amb estètica vintage i il·lustracions en escala de grisos excepte la de la coberta, que és en color i el dibuix de la qual també recorre la solapa. La proposta és senzilla i efectiva: la Sam és una nena fantasma que, avorrida de l’eterna rutina, decideix visitar el món dels éssers humans, on coneix un agent secret, en Gener Tactes.


Entusiasmada per la possibilitat que li ofereix aquest contacte amb un humà, la Sam decideix convertir-se en la seva ajudant, càrrec que més endavant oficialitzarà la directora de l’agència. Com que és invisible, es converteix en una peça valuosa i fins i tot indispensable de l’engranatge dels serveis secrets, de manera que juntament amb el seu company formen un tàndem d’allò més eficaç.


Tant aquest títol com Missió secreta al Museu d'Art comparteixen una estructura similar, i el mateix passa amb el to, humorístic i lleuger. En aquest lliurament, la parella d'agents ha d'investigar i esclarir els robatoris que s'estan produint a l'hotel més luxós de la ciutat. 


Quant a les il·lustracions, mostren el domini de les claus expressives i comunicatives del seu autor; si haguéssim de posar-hi un però, seria precisament el personatge de la Sam, massa estàtic i poc atraient.


Respecte d’obres anteriors, com ara El retorn de la cigonya o El castell negre del senyor Bogròs, trobem que l’autora ha fet un pas més en la construcció narrativa de la història; com no podria ser d’altra manera, la seva professió, vinculada al món audiovisual, hi deixa la seva petja.

Gemma Mulet Cugat Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 7 anys
Títol:   Missió secreta a l'hotel de luxe
Autor:   MORA SANROMÀ, Amèlia
Il·lustrador:   Pep Brocal
Editorial:   Cruïlla
Lloc de edició:   Barcelona
Any:   2015
col·lecció:   Samanta F.
Nº:   2
Pàgines:   112
Isbn:   978-84-661-3774-4
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>