Índex
Articles
Crítica
Editorial
Contacte
Cercador
 
Crítica
 
>>
 
 

imatges

Poemes per descobrir el món

Una manera d’aportar coneixements i descobrir el món que ens envolta de manera directa i didàctica és a través de la poesia. Això és el que pretén l’autor en una obra on fa una descripció poètica dels vents, la natura, la música, els oficis i alguna part del cos.
Poesies descriptives, en les quals apareixen al·lusions locals pròpies del País Valencià. Més que pel que diuen o com ho diuen, les poesies destaquen pel ritme i la sonoritat dels versos, que l’autor cuida molt, com a ham per captar l’atenció del jove lector. Ritme i sonoritat s’enriqueixen, com ell mateix reconeix, dels seus coneixements musicals. A destacar la interpretació gràfica que fa la il·lustradora del concepte de cada poesia, amb l’ajut d’unes expressives il·lustracions en blanc i negre, de traç con-tundent, negre i gruixut, i uns enquadraments en-certats que doten d’ànima les lletres.

Montserrat Fàbregas Valoració del crític:
estrella

 

Fitxa
Fer comentari


    A partir de 7 anys
Títol:   Poemes per descobrir el món
Autor:   JUAN GARCIA, Miquel
Il·lustrador:   Cristina Duran
Editorial:   Andana
Lloc de edició:   València
Any:   2011
Pàgines:   50p.
Isbn:   978-84-937938-8-3
Comentaris

No hi ha comentaris


 
 

Crítiques de :
Últimes crítiques

Valoració del crític:
Fluix:
destacats
Correcte:
puntuació
Bo:
puntuació
Excel·lent:
puntuació
 
 
Índex   Articles   Crítica  Redacció  Contacte   Cercador   CLIJCAT 

L’elaboració d’aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

 

 

 


>>