Mima, Robot i el Llibre màgic

La Mima és una nena de nou anys que viu a la vora d’un riu amb un robot que la cuida des que ella era un nadó. El dia del seu novè aniversari, rep un regal que l’incita a l’aventura: un diari màgic que només es pot llegir amb unes ulleres especials que cal anar a buscar. Aquest inici ràpidament conduirà cap a la veritable aventura: la recerca de la mare de la Mima.

Estem davant d’una novel·la d’aventures amb espurnes de ciència-ficció que presenta aspectes potencialment interessants, però que es queden a mig camí i generen la impressió d’una història que ja hem llegit altres vegades. Hi ha escenes que són molt previsibles i explicitacions que no caldrien, ja que els lectors tenen, i van construint, la capacitat d’inferència a partir dels fets narrats. Potser amb una mica més de profunditat en els personatges i una trama més sorprenent aconseguiria destacar en la col·lecció editorial en què s’insereix.

Lara Reyes López

Fitxa

Mima, Robot i el Llibre màgic

Escriptor/a: GALÍCIA, Montserrat

Il·lustrador/a: Ona Caussa

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Col·lecció: Ala Delta. Sèrie Blava

Pàgines: 144

Any: 2016

ISBN: 978-84-479-3250-4

Edat: a partir de 9 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies