El sisè sentit

Plantejar el dubte sobre què podem sentir més enllà dels sentits és un punt de partida interessant per endinsar-nos en una història reflexiva que presenta aquesta altra manera de sentir, que ens fa pensar en aquelles informacions que rebem de l’entorn i no obtenim mitjançat cap dels cinc sentits. Potser sí que caldria parlar d'un sisè sentit quan percebem que un amic pateix, quan podem saber què ens diu el vent, quan intuïm que està a punt de passar-ne una de grossa o quan estimem i ens sentim estimats.

Així doncs, estem davant d’una proposta literària introspectiva que aposta per una experiència estètica que permet endinsar-se de manera subtil i efectiva en el món de les sensacions, de la mà d’unes il·lustracions que tenen la mesura exacta per donar força al text amb una calma i una expressivitat delicioses.  

És especialment rellevant la generositat de mides del llibre, que contribueixen a la sensació d’amplitud i serenitat que la història demana. Alhora, és destacable la picada d’ullet metaficcional que trobem a les darreres pàgines del llibre.

Lara Reyes López

Fitxa

El sisè sentit

Escriptor/a: DE AHUMADA, Laia

Il·lustrador/a: Mercè López

Lloc: Barcelona

Editorial: Petit Fragmenta

Pàgines: 40

Any: 2017

ISBN: 978-84-15518-62-4

Edat: a partir de 7 anys

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies