El ninot de neu

La cançó popular El ninot de neu és el fil conductor i el títol d’un nou llibre editat per Barcanova dins de la seua col·lecció El Petit Univers (fins a 3 anys).

Una proposta tendra de lectura i joc, escrita amb lletra majúscula i manuscrita, idònia per ser contada i cantada en veu alta per mestres i pares, aprofitant així la música per acostar els infants a la festa nadalenca.

Les il·lustracions de l’aragonesa Blanca Bk, fetes amb aquarel·les i llapis de colors vius, complementen amb suavitat i delicadesa el text, aportant melodia, plasticitat i dinamisme a tot el projecte.

S'ha de destacar un bon disseny de personatges, amables i de caire oníric, que poden servir com a font d’inspiració per treballar el llibre al Nadal a l’escola i a casa.

En resum, un llibre bonic i senzill que s’afegeix al vast conjunt de llibres amb temàtica nadalenca ja editats, i que, en aquesta ocasió, té com a principal atractiu el dolç treball visual de Blanca Bk, i l’opció del recurs musical com a suport de la lectura.

Matilde Portales Raga

Fitxa

El ninot de neu

Escriptor/a: BARCANOVA, Editorial

Il·lustrador/a: Blanca Bk

Lloc: Barcelona

Editorial: Barcanova

Col·lecció: El Petit Univers

Pàgines: 14

Any: 2016

ISBN: 978-84-489-3877-2

Edat: per als més petits

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies