Cançons per somriure. Per passar-ho bé

A les persones vinculades al món de l’esplai, aquesta proposta els pot recordar les trobades amb animadors infantils tan coneguts com l’autor del llibre, Noè Rivas. És una música que transporta a places i provoca ganes de ballar. El llibre s’afegeix a la col·leció Cantem, que ja té setze cançoners, un gènere conreat a casa nostra i que fàcilment provoca dinàmiques grupals de dansa.

El CD que s’inclou al final del llibre –potser es podria pensar a compaginar-lo amb un codi QR o enllaç per poder descarregar les cançons online– és el que més destaca en l’obra, ja que podem gaudir de l’enregistrament d’unes cançons alegres, festives, amb bona diversitat de ritmes que a l’aula poden funcionar bé en les rutines diàries dels més petits o en els dies festius. En aquest sentit, potser el llibre seria més interessant si estigués adreçat a mestres i inclogués a cada pàgina la partitura, ja que no és una lectura –malgrat la tipografia lligada– que sigui d’interès o de gran recorregut a les aules dels primers lectors.

Les il·lustracions de Montse Ginesta acompanyen les deu cançons del cançoner. En aquest cas, molt fidel a la seva tècnica, la il·lustradora ens presenta dibuixos de formes àgils, dinàmiques i amb tons molt ben triats, que enalteixen l’obra.

Lara Reyes López

Fitxa

Cançons per somriure. Per passar-ho bé

Escriptor/a: RIVAS, Noè

Il·lustrador/a: Montse Ginesta

Lloc: Barcelona

Editorial: Baula

Col·lecció: Cantem

Pàgines: 40

Any: 2016

ISBN: 978-84-479-3281-8

Edat: primers lectors

Comentaris

No hi ha comentaris. Sigues el primer a fer-ne un

Fer comentari

Cal omplir tots els camps  
Fluix: Fluix  | Correcte: Correcte  | Bo: Bo  | Excel·lent: Excel·lent
^

L'elaboració d'aquesta web, ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes, per a la creació de pàgines web sobre literatura catalana.

Il·lustració portada:
Daniela Martagón

Contacte Usuaris Política de cookies